Acts

Stripster als Para-Commando

Droom jij er ook al eens van om door een vrouwelijke soldaat onder handen genomen te worden? Dan is dit jouw kans om door onze stripster eens flink aangepakt te worden en op het matje te komen!

Stripster politie act

De meest gevraagde act die ook kan gebeuren in combinatie met Zino als Federaal agent ( die dan jouw feest verstoord ) waar deze sexy agente jouw tot een grondige fouilleren laat verleiden. Ben jij al die bekeuringen zat? Vraag bijstand van deze strippende sexy spelende agente! Wedden dat jij nu een ander idee hebt over “onze” agenten in dienst!?

Stripster als Vampire Queen

Bent u op zoek naar een leuke stripact of striptease te Antwerpen? Dan hebben wij wat je zoekt . Onze stripsters zijn de leukste meiden in Antwerpen en geheel Vlaanderen .Met een hele resem stripacts in hun repertoire hebben ze vast en zeker een gepaste stripshow voor uw verjaardag of vrijgezellen .

Stripster als Kerstvrouw

Een leuke strip act tijdens de kerstperiode ! ze brengt steeds een leuk pakje mee voor het feestvarken

Stripster als Schoolmeisje

Ook een leuke tijd gehad op school met stoute gedachte over je sexy juffrouw …Hier is de kans om je beste vriend terug zijn moment te geven met een strip act op de schoolbanken

Stripster als SM act

Deze ijzingwekkende strippende non laat je ogen draaien zodat zelfs de heilige man zich moet omdraaien! Ze maakt een sexy metamorfose mee waar zij gelijk jouw meesteres wordt!

Stripster als verpleegster

Ook op zoek naar een sexy verpleegster als act ? kijk je uit voor haar spuit en naald !? Kan ook in duo met dokter love

Stripster als Cat woman

Een heel leuke verschijning uit de film Batman , sexy met haar zweep ..Gevaarlijker kan haast niet ..een strip act met fantasie