De meest sexy acts voor je volgende vrijgezellenfeest

 

Een vrijgezellenfeest en strippers gaan hand in hand. Er is immers geen betere manier om je uit te leven. Betreft acts zijn er mogelijkheden genoeg dus wees vooral niet bang om je wildste fantasie uit te spreken. Een professionele strippers als politieagente, verpleegster of toch lerares? Je kunt het zo gek niet bedenken en het wordt gegarandeerd een zwoele avond om nooit te vergeten. Erotisch entertainment van topniveau mag daarom niet ontbreken op jouw volgende vrijgezellenfeest. Bovendien zijn onze strip acts geschikt voor zowel mannen als vrouwen, je kunt dus ook een mannelijke stripact inhuren.

Politieagente

Ben jij stout geweest en verdien je straf? Deze politieagente komt je in de boeien slaan. Een politieagente strip act is een klassieker die nog altijd vaak gevraagd wordt. En wees maar niet bang, want deze agente is geen undercover agente. Misschien wordt er aan de deur gebeld omdat er geluidsoverlast is, of wellicht wordt de vrijgezel gearresteerd. Zodra onze politieagente arriveert kan het fouilleren beginnen.

Rode duivel

Belgischer dan de Rode Duivels kan eigenlijk niet. Je zou willen dat je op deze sexy voetbalster zou kunnen sport wedden, want ze heeft vaardigheden waar je versteld van zult staan. Onze Rode Duivel is niet alleen een ster op het veld, ook bij jou thuis heeft ze een aantal trucjes achter de hand.

Verpleegster

Onze sexy verpleegsters komen graag aan de deur voor een huisbezoek. Voor een vrijgezellenfeest is een spannende striptease aan huis een uitstekend idee. Dus doe je mond maar open en zeg ‘aaah’. Onze knappe strippers zullen je temperatuur met gemak verhogen. Het belooft een hele hete avond te worden.

Piraat

Deze stoere en gewaagde act is perfect voor iedere sexy gelegenheid. Laat je fantasie tot leven komen en nodig onze piraat act uit op je vrijgezellenfeest. Ze weet niet alleen de wilde zee te temmen, maar ze weet ook precies hoe ze jullie wildebrassen moet aanpakken.

Catwoman

In haar sexy, strakke zwarte pak is er geen mooiere verschijning dan Catwoman. Dit iconische personage uit de wereld van stripboeken is een superheld waar je u tegen zegt. Laat haar tot leven komen in jouw woonkamer en dit poesje geeft je de tijd van je leven. Pas wel op voor haar zweep, want ze weet precies hoe ze hem moet gebruiken.

Burlesque danseres

Is een meer erotische act dan burlesque? Bij deze dans staat de vrouwelijke schoonheid centraal. Je kunt een elegante striptease verwachten waarbij al je zintuigen gestreeld worden. Deze act is niet voor iedereen weggelegd, want het is absoluut een echte tease. Onze dames zullen je de hele avond verleiden en vermaken. Op deze manier geven ze je het ideale vrijgezellenfeest.

 

Lerares

Kun jij bijles gebruiken? Een van onze charmante dames komt graag bij je langs om je een lesje te leren. Een lerares is slim en streng, de perfecte combinatie voor een hete avond.

Dit is overigens nog lang niet alles, want we hebben nog veel meer mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Daarnaast zijn ook andere ideeën en verzoeken welkom en eventueel mogelijk op aanvraag.

 

De voordelen van een erotische act voor je vrijgezellenfeest

Een erotische act is de ideale gangmaker op je vrijgezellenfeestje. Je kunt zelf precies aangeven wat je wensen zijn. Daarbij heb je zoals je ziet een hoop keuze wat betreft acts. Ook de ruimte en de liedjes kunnen door jullie groep gekozen worden. Zo weet je zeker dat het naar ieders zin is. Bovendien zijn strippers zeer ervaren in het geven van een show. Ze weten precies wat ze moeten doen en zijn de perfecte verrassing voor de vrijgezel.