Workshop Twerken

Workshop Twerken: Calorieën verbranden en billen schudden…lachen geblazen!

Welkom bij onze Workshop Twerken! Bent u op zoek naar een unieke en opwindende manier om calorieën te verbranden en uw bilspieren te versterken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze workshop biedt niet alleen een intensieve “twerkout”, maar ook een heleboel plezier en lachbuien!

Workshop Twerken- Leer het aan

Twerken is een dansstijl die bekend staat om zijn kenmerkende heupbewegingen en ritmische schommelingen. Het is een vorm van dansen waarbij de danser snel en ritmisch zijn of haar heupen beweegt, meestal terwijl hij of zij in een gehurkte positie staat.

Wat is twerken en booty dance?

Twerken en booty dance zijn dansstijlen die zich kenmerken door het bewegen van de heupen en het schudden van de billen. Tijdens een twerkout worden dansers uitgedaagd om hun heupen op verschillende manieren te bewegen, vaak in een gehurkte positie. Deze intense bewegingen zorgen niet alleen voor een goede workout, maar zijn ook ontzettend leuk om te doen!

Twerken is een opwindende en energieke dansstijl die vraagt om ritme, coördinatie en toewijding. Door regelmatig te oefenen en geduldig te blijven, kun je de kunst van het Twerken onder de knie krijgen en indruk maken met je moves op de dansvloer. Dus zet wat muziek op, oefen je heupbewegingen en laat je innerlijke Twerker schitteren!

Workshop Twerken details

Onze workshops hebben een duurtijd van 1.30 uur, waarin u onder begeleiding van ervaren instructeurs de basisbeginselen van het twerken zult leren. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft met twerken, onze workshop is geschikt voor iedereen.

Prijs en boekingen

De prijs voor onze workshop bedraagt slechts 250 euro en is inclusief alle benodigde materialen en instructies. U kunt onze workshop boeken voor groepen in de hele Benelux-regio. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een opwindende mannelijke stripact voor slechts 400 euro.

Locaties

We bieden een Workshop Twerken aan op verschillende locaties in de Benelux, maar kunnen ook op een locatie naar uw keuze komen. Of u nu een workshop wilt organiseren op uw bedrijf, in een dansstudio of bij u thuis, wij regelen het voor u!

Waarom kiezen voor onze workshop?

  • Professionele instructeurs: Onze workshops worden geleid door ervaren en gekwalificeerde instructeurs die u de beste begeleiding bieden.
  • Plezier en gezelligheid: Naast het leren van de juiste twerktechnieken, staat plezier en gezelligheid centraal tijdens onze workshops.
  • Geschikt voor iedereen: Onze workshops zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderden.
  • Unieke ervaring: Twerken is niet alleen een geweldige workout, maar ook een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten!

Meer informatie en boekingen

Wilt u meer informatie over onze workshop twerken of wilt u direct een workshop boeken voor uw groep? Neem dan gerust contact met ons op! We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw boeking te regelen.

Workshop Twerken

 


Hoe leer je Twerken?

  1. Begin met het leren van de basisbewegingen Voordat je complexe Twerk-routines kunt uitvoeren, is het belangrijk om de basisbewegingen onder de knie te krijgen. Dit omvat het leren van hoe je je heupen afzonderlijk kunt bewegen en hoe je je lichaam in een gehurkte positie kunt brengen.
  2. Oefen regelmatig Net als bij elke andere dansstijl vergt Twerken oefening en toewijding. Neem de tijd om regelmatig te oefenen en je vaardigheden te verbeteren. Dit kan betekenen dat je thuis oefent of deelneemt aan Twerklessen bij een lokale dansstudio.
  3. Bekijk tutorials en instructievideo’s Er zijn talloze online tutorials en instructievideo’s beschikbaar die je kunnen helpen bij het leren van Twerken. Deze video’s bieden stapsgewijze instructies en tips om je te helpen de bewegingen onder de knie te krijgen.
  4. Luister naar muziek en volg het ritme Twerken draait niet alleen om de bewegingen, maar ook om het ritme van de muziek. Luister naar Twerk-muziek en probeer het ritme te volgen terwijl je danst. Dit helpt je om je bewegingen te synchroniseren en een vloeiende Twerk-routine uit te voeren.
  5. Wees geduldig en blijf gemotiveerd Twerken kan in het begin wat onwennig aanvoelen, maar geef niet op. Blijf geduldig en gemotiveerd, en blijf oefenen. Met tijd en toewijding zul je merken dat je Twerk-vaardigheden verbeteren en kun je indrukwekkende moves uitvoeren.

 

Wil je het leren op een proffessionele manier volg dan onze Workshop Twerken!